Staţiunea Băile-Herculane participă la Târgul Naţional de Turism al României

Staţiunea de pe Valea Cernei are o prezenţă tradiţională la această prestigioasă manifestare de profil, iar statutul de staţiune balneoclimaterică dobândit recent impune promovarea Băilor Herculane ca destinaţie turistică.

Despre participarea oraşului de pe Valea Cernei la Târgul Naţional de Turism, Agneta Ghinea – coordonatorul standului expoziţional al oraşului Băile Herculane ne-a declarat : “Şi în acest sezon Primăria Băile Herculane va participa la acest eveniment foarte important, contribuind astfel la promovarea staţiunii noastre. Dorim din toată inima ca în viitorul apropiat să redevenim ceea ce am fost odată şi să ne ocupăm locul pe care l-am pierdut în rândul staţiunilor balneare din lume. Primăria Băile Herculane a închiriat un stand, punându-l la dispoziţia agenţilor de turism din staţiunea noastră. Aceştia, împreună cu Asociaţia de Turism din Băile Herculane, au posibilitatea să-şi prezinte ofertele pentru sărbătorile de iarnă, cât şi pentru sezonul turistic de anul viitor. Se urmăreşte în principal promovarea valorilor culturale, istorice şi curative ale acestei zone”.

La acest eveniment turistic de prestigiu şi-au anunţat participarea aproape toţi membrii Asociaţiei de Turism din staţiunea de pe Valea Cernei, ne spunea Andreea Radoslavescu – reprezentanta asociaţiei : “Participarea noastră are drept scop promovarea tuturor ofertelor din această perioadă şi în perioada imediat următoare. Acestea fac referire la pachetele de Crăciun, pachetele de Revelion, sunt oferte foarte atractive pentru salariaţi, pentru pensionari. În special pentru acest târg am pregătit materiale promoţionale, plase personalizate, pliante individuale cu afecţiunile tratate la Herculane, pliante cu toate locaţile membre ale asociaţiei, cu toate detaliile referitoare la acestea şi, în acelaşi timp, am pregătit hărţi pentru a arăta turiştilor tot ceea ce se poate face în Herculane, toată partea care nu se referă la cazare: trasee şi obiective turistice, agrement, excursii, turism de aventură, tot ce se poate face aici. Marea majoritate a membrilor asociaţiei a trimis materiale care să fie prezentate în cadrul târgului”.

Pentru participarea la Târgul Naţional de Turism, Consiliul Local al oraşului Băile Herculane a alocat suma de 3.000 EURO, suma fiind necesară închirierii şi amenajării standului expoziţional.

Scris de Sebastian Dragomir

sursa Radio-Resita